Τετάρτη, 4 Ιουλίου 2018

Προσφορά για τα Summer Camp 2018 του Πανελληνίου Γ.Σ.Η Ένωση Πτυχιούχων Αξιωματικών Υπαξιωματικών Π.Σ. με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Πανελλήνιο Γ.Σ., το σύλλογο των Ολυμπιονικών.
Η ΕΠΑΥΠΣ, αντιλαμβανόμενη την αξία της αθλητικής, σωματικής και ψυχικής καλλιέργειας των ανθρώπων κάθε ηλικίας και πολλώ δε μάλλον των πυροσβεστών που επιτελούν ένα άκρως απαιτητικό από φυσικής κατάστασης επάγγελμα-λειτούργημα, εγκαινιάζει τη συνεργασία της με τον Πανελλήνιο Γ.Σ. εξασφαλίζοντας, καταρχήν για την καλοκαιρινή περίοδο, προνομιακές τιμές για τα παιδιά των μελών της αλλά και του συνόλου των πυροσβεστικών υπαλλήλων της Αττικής που επιθυμούν να συμμετάσχουν στα Summer Camp 2018.
Για πληροφορίες επισκεφθείτε τις εγκαταστάσεις του Συλλόγου (Μαυρομματαίων 26, Πεδίο Άρεως) ή επικοινωνήστε στα τηλέφωνα 210-8834408 και 210-8239021 και βρείτε τη δήλωση συμμετοχής στο: https://www.panelliniosac.gr/images/DHL_SYM.pdf.

Η επιλογή του Πανελληνίου Γ.Σ. δεν ήταν τυχαία καθώς:


  • Αποτελεί τον αρχαιότερο σύλλογο ερασιτεχνικού αθλητισμού με έτος ίδρυσης το 1891
  • Διαθέτει τις πληρέστερες ίσως αθλητικές εγκαταστάσεις στην καρδιά του μητροπολιτικού Δήμου των Αθηνών με γήπεδα μπάσκετ, βόλεϊ, χάντμπολ, ποδοσφαίρου 5χ5, τένις, γυμναστικής, ξιφασκίας, πολεμικών τεχνών καθώς και πισίνα και στίβο.
  • Ευρισκόμενος στο κέντρο της πόλης των Αθηνών δύναται να εξυπηρετήσει όχι μόνο τους δημότες της αλλά και πλήθος πολιτών από όμορους και μη Δήμους  • Οι αρχές του αγνού ερασιτεχνικού αθλητισμού και του «ευ αγωνίζεσθαι» που πρεσβεύουν οι αθλητές, οι προπονητές και το προσωπικό του απηχούν και αποτελούν προβολή των αρχών βάσει των οποίων αναδείχθηκαν μεγάλοι πρωταθλητές και ολυμπιονίκες του από τον Τσίτα, τον Τσικλητήρα και τον Ρουμπάνη έως και τον σύγχρονο Παγκόσμιο Πρωταθλητή Κώστα Φιλιππίδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου