Πέμπτη, 10 Μαρτίου 2016

Συνάντηση της Ένωσης μας με το Βουλευτή της ΝΔ Μάκη Βορίδη, συντονιστή της Ομάδας Διαρκούς Επιτροπής (ΟΔΕ) Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης, στη Βουλή


Αντιπροσωπεία της Ένωσης Πτυχιούχων Αξιωματικών και Υπαξιωματικών του Πυροσβεστικού Σώματος (Ε.Π.Α.Υ.Π.Σ.) στο πλαίσιο της ενημέρωσης των πολιτικών κομμάτων για τις θέσεις και προτάσεις της συναντήθηκε στη Βουλή με το Βουλευτή της ΝΔ Μάκη Βορίδη, συντονιστή της Ομάδας Διαρκούς Επιτροπής (ΟΔΕ) Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης.

Οι εκπρόσωποι του Δ.Σ. της Ε.Π.Α.Υ.Π.Σ. ανέπτυξαν τα θεσμικά, εργασιακά, ασφαλιστικά αλλά και συνταξιοδοτικά ζητήματα που απασχολούν τόσο τα μέλη μας όσο και το σύνολο των πυροσβεστικών υπαλλήλων και αντάλλαξαν χρήσιμες απόψεις με το Βουλευτή. Επίσης η συζήτηση επεκτάθηκε  στο μεταναστευτικό και το προσφυγικό όπως σκιαγραφείται σήμερα σε ολόκληρη τη Χώρα.

Η συνάντηση διήρκεσε αρκετά, διεξήχθη σε θερμό κλίμα και ήταν εξαιρετικά εποικοδομητική.
Συμφωνήθηκε να υπάρξει συνέχεια στην επαφή της Ε.Π.Α.Υ.Π.Σ. με τα θεσμικά όργανα της ΝΔ που άπτονται των συνδικαλιστικών μας δραστηριοτήτων και επιδιώξεων, ώστε να εδραιωθεί-προωθηθεί η αγαστή συνεργασία και η ανάδειξη με επιστημονική προσέγγιση των θεμάτων που απασχολούν τόσο το Πυροσβεστικό Σώμα όσο και το προσωπικό του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου