Τετάρτη, 20 Δεκεμβρίου 2017

Συνάντηση με τον Συντονιστή του Τμήματος Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥ.ΡΙΖ.Α. πραγματοποίησε αντιπροσωπεία της Ένωσης Πτυχιούχων Αξιωματικών – Υπαξιωματικών Π.Σ.

Με το Συντονιστή του Τμήματος Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥ.ΡΙΖ.Α., κ. Γ. Μαλαγκονιάρη, συναντήθηκε αντιπροσωπεία της Ε.Π.Α.Υ.Π.Σ., στο πλαίσιο των επαφών της Ένωσης με εκπροσώπους των πολιτικών κομμάτων του Ελληνικού Κοινοβουλίου.
Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε ζητήθηκε η αρωγή του Τμήματος, ώστε να διευθετηθούν το ταχύτερο δυνατό τα τρέχοντα εκκρεμή ζητήματα που απασχολούν το πυροσβεστικό προσωπικό, όπως η ενεργοποίηση του θεσμού των Διοικητικών Αξιωματικών και Υπαξιωματικών Ειδικών Καθηκόντων, ο τρόπος εφαρμογής του νέου ειδικού μισθολογίου ενστόλων και η μετακίνηση με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, για τα οποία υπήρξε δέσμευση ότι θα επικοινωνηθούν άμεσα στον αρμόδιο Υπουργό Προστασίας του Πολίτη.  

Περαιτέρω, υπήρξε εποικοδομητική και λεπτομερής ανταλλαγή απόψεων, επί του προσφάτως κατατεθέντος, κατόπιν σχετικής πρόσκλησης της Επιτροπής Ελέγχου του Κοινοβουλευτικού Έργου Περιβάλλοντος και Ενέργειας ΣΥΡΙΖΑ, ενημερωτικού υπομνήματος θέσεων «περί της πρόληψης και αντιμετώπισης των δασικών πυρκαγιών» και εκτέθηκαν με επιστημονική προσέγγιση οι πρωτοβουλίες που θα πρέπει να αναληφθούν για την επίλυση των σύνθετων επιχειρησιακών και διοικητικών ζητημάτων που αντιμετωπίζει ο πυροσβεστικός οργανισμός, επί των οποίων διαπιστώθηκε καταρχήν ταύτιση απόψεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου