Τρίτη, 5 Ιουνίου 2018

Ενεργός συμμετοχή της Ε.Π.Α.Υ.Π.Σ. στη Δημόσια Παρέμβαση για το Νέο Κανονισμό Πυροπροστασίας Κτιρίων


Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 4 Ιουνίου 2018 η εκδήλωση Δημόσιας Παρέμβασης για το Νέο Κανονισμό Πυροπροστασίας Κτιρίων, που διοργάνωσε το Ελληνικό Ινστιτούτο Πυροπροστασίας Κατασκευών, του οποίου η Ένωσή μας είναι ιδρυτικό μέλος.
Στην αίθουσα εκδηλώσεων του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος και παρουσία μελών - εταιριών συστημάτων δόμησης, θερμομονωτικών υλικών, καλωδίων, εξειδικευμένων υλικών υψηλής θερμοκρασίας, παραγωγής πετασμάτων και συστημάτων θέρμανσης, εκπροσώπων από την ακαδημαϊκή κοινότητα, τεχνικών επιστημόνων, καθώς και πλήθους προσκεκλημένων, εκτέθηκαν οι παρατηρήσεις του ΕΛ.Ι.ΠΥ.ΚΑ. επί του νέου Κανονισμού (π.δ. 41/2018) και παρουσιάστηκε ο οδικός-χάρτης περαιτέρω δράσεων του Ινστιτούτου.
Από την πλευρά της Ένωσης Πτυχιούχων Π.Σ. παρέστη το Προεδρείο του Δ.Σ. και πληθώρα μελών της, εκ μέρους της οποίας υπήρξε επίσημη τοποθέτηση ενώ την εκδήλωση χαιρέτισε ο Πρόεδρος της Ένωσης.
Ο σχολιασμός και οι παρατηρήσεις που διατυπώθηκαν επί του νέου κανονισμού πυροπροστασίας κτιρίων (Π.Δ. 41/2018) βρίσκονται Ε Δ Ω.

Στιγμιότυπο από το πανελ της εκδήλωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου